fbpx
Moose Solskjerming

Våre zip screen systemer har vindklasse nr.6

Som da tåler opp mot 100km/t med vind motstand!

Zip-screens

Zip Screen er en innovativ og funksjonell løsning for utvendig solskjerming. Den består av et spesialdesignet stoff som er festet til en solid aluminiumsramme. Zip Screen er utviklet for å beskytte mot sollys, varme, insekter og innsyn, samtidig som den gir deg muligheten til å opprettholde utsikten og ventilasjonen. Her er en produktbeskrivelse av Zip Screen og noen av dens fordeler:

Solbeskyttelse

Zip Screen gir effektiv solbeskyttelse ved å blokkere opptil 95% av solens skadelige UV-stråler. Dette bidrar til å redusere varmeinnstråling og beskytte mot solskader på møbler, gulv og interiør.

Termisk komfort

Zip Screen bidrar til å opprettholde en behagelig innetemperatur ved å blokkere solvarmen og redusere behovet for kjøling. Den fungerer som en termisk barriere og bidrar til å redusere energiforbruket og kostnadene knyttet til klimaanlegg.

Insektsbeskyttelse

Zip Screen er utstyrt med et finmasket nett som effektivt holder insekter ute. Dette gir deg muligheten til å nyte frisk luft og utsikt uten å bekymre deg for irriterende insekter.

Privatliv

Zip Screen gir deg muligheten til å opprettholde privatlivet ditt ved å blokkere innsyn fra utsiden. Du kan nyte utsikten ut uten å bekymre deg for nysgjerrige blikk.

Holdbarhet

Zip Screen er konstruert med høykvalitetsmaterialer som er motstandsdyktige mot vær og vind. Den solide aluminiumsrammen og det spesialdesignete stoffet sikrer langvarig holdbarhet og beskyttelse mot elementene.

Brukervennlighet

Zip Screen er enkel å betjene og kan tilpasses til forskjellige behov. Du kan velge mellom manuell betjening med sveiv eller motorisert betjening med fjernkontroll eller smarttelefon. Noen systemer kan også kobles til smarte hjemmeenheter, slik at du kan betjene Zip Screen med stemmekommandoer eller via en mobilapp.

Estetisk appell

Zip Screen er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og design, slik at du kan velge en stil som passer til ditt utvendige miljø. Det strømlinjeformede designet og de skjulte festene gir et moderne og elegant utseende til fasaden.

Enkel installasjon

Zip Screen kan enkelt monteres på forskjellige typer bygninger, inkludert boliger, kontorer og kommersielle eiendommer. Den kan monteres på vinduer, terrassedører, verandaer og pergolaer.

Samlet sett er Zip Screen en allsidig og funksjonell løsning for utvendig solskjerming. Den gir effektiv solbeskyttelse, termisk komfort, insektsbeskyttelse og privatliv. Zip Screen er holdbar, brukervennlig og har et estetisk tiltalende design. Den kan tilpasses til forskjellige behov og er enkel å installere på ulike typer bygninger. Zip Screen er et populært valg for de som ønsker å skape et behagelig og beskyttet utemiljø.

Modeller

dimensjoner: